View Single Post
Staro 19.11.2016., 21:21   #4854
Boky1985
Registered User
Moj komp

Boky1985's Avatar

Datum registracije: Oct 2011
Optima Telekom Problem

Ovako imam pitanje. Uskoro će biti 10 godina kako sam korisnik Optima Telekom i dosada sam bio manje više zadovoljan. No međutim od negdje 3 mjeseca ove godine malo malo počinju konstantni problemi, gdje ja u prosjeku minimalno jednom mjesečno moram zvati njihovu SZK, jer ili puca veza i do jako (jednom mi je rečeno da je pukla preko 150 puta tijekom noći), ili nešto ne valja s OptiTVom, ili ne isporučuju brzinu koju su rekli da mogu, i koja doduše bude (evo naprimjer sad sam obavio mjerenje i je, 10Mbps-a je), ali u dosta slučajevima ako dobijem sedam dobro je. Ističem da imam dva OptiTV prijemnika i REČENO mi je na SZK da mogu i uz to bez problema imati 10Mbps, i imao sam......evo i nekidan je bilo, dok su oba prijemnika bila uključena. I sad su u biti, ali danas opet morao zvati SZK i nakon duuuugog razgovora s agenticom došli smo do zaključka da je otišao LAN port na modemu, koji nije ni 2 mjeseca star. Ističem da sam taj isti modem dobio od tehničara koji je bio prije tih ni dva mjeseca i rekao za moj prošli modem da se grije, da je počeo žutit....da će ga slat u ZG da ga testiraju....itd......uglavnom nisam dobio nikakvu povratnu informaciju.

Također su tehničari bili i u kući, promijenili utičnicu, pa su onda prebacili na TCom da oni promjene paricu.....što i jesu, i jedno vrijeme je bilo ok, ali onda je opet počelo pucanje, problemi s OptiTV itd itd.......ima toga još tu "vozanja" tamo vamo i uvijek se sve "sredi", ali imam dojam da je to samo krpanje. Dok smo bili preko TComove centrale, a koristili Optimu bilo je sve manje više ok, iako je i tu znalo biti problema. Ali od 3 mjeseca ove godine prešli smo baš na Optiminu centralu tu gdje živim i tu počinju svi gore nabrojani problemi.....i još njih koje nisam ni nabrojao.

Uglavnom da ne duljim, pošto je već poprilično frustirajuće zvati SZK i slušati savjeti, gledati kako brzina koja je dogovrena se ne isporučuje, a naplaćuje se....itd, imam li ja uvjete za raskid ugovora s Optima Telekom na osnovu da jednostavno nisam zadovoljan uslugom koju pružaju.

Svaki savjet i rješenje je dobro došlo.

Unaprijed Vam se zahvaljujem.