Zanimljivi testovi danas. Bio sam u krivu, Hindi pogotovo ako se zaleti na DM ima prednost radi više HP-a i arcova koji pucaju prema naprijed torpeda. Zao ako DM vozi rikverc i oboje se lože sa HE je gotov, no ako se uspije doć blizu DM-u saznao sam da DM ne može dovoljno nisko spustit kupole da pogodi citadelu.
To su sve idealni i sintetički testovi gdje smo obojica na full HP bez intervencije druge ekipe. Moskva se u jednom jedinom testiranju nije dobro provela.
Kasnije smo NC vs. Tirp napravili i tu je bilo jako blizu. 2:0 za NC ali stvarno je razlika u kapetanu, nijanse prevladavaju i bolja situacija. NC uredno citadelira Tirpa i Bismarcka pod kupole za do 30k salvu kad ti najviše treba. Iako znam za to, i mene iznenadilo koliko je to pouzdana metoda...
Odlično odigrano od Gigija, bio je bolji u par navrata kad sam ja Des vozio. Runda je na meni.
Suma sumarum, idealna situacija za svaki cruiser (Des, Hindi i Zao) je da jedan bježi od drugoga. Osim Moskve i Minotaura. Minotaur prima citadelu pod svakim kutem, a Moskva podlegne DPS-u od Des.