Citiraj:
Autor Drvoje
Ako se budeš odlučija za mining, javi, samo se zaminimo 1/1 
|
Nije me zanimalo ni kada je bilo unosnije i lakše, a kamoli sada

iako, ni sam ne znam koji sam qrac uopće kupovao 1070-tku, koliko se igram u zadnje vrijeme
Možda bude 1/1 zamjena ako budeš među prvima imao RX 490
Citiraj:
Autor Igorr
Ok, ali samo kažem da sigurno razlog nije taj što se odjednom shvatilo da je Fury ipak loša/spora/nije dovoljan future-proof/što god, nego taj što je Fury u višljem cijenovnom rangu, pa joj i samim time brže pada cijena, pa ju i samim time vlasnici koji vole češće mjenjati kartice moraju/trebaju prije riješiti ako ne misle izgubiti (pre)više para 
|
Razloga može biti milijun. Ali kako god bilo, nitko ne može reći da flame/hype koji se odigravao ovdje pred koji mjesec, nije pomogao u naručivanju iste sa Casekinga.
Citiraj:
A sve ovisi od osobe do osobe. Mene stvarno zaboli ova (ogrnomna ) stvar među mojim nogama za takve stvari, kupujem si uvijek (ili se barem trudim to sebi predstaviti na taj način) best buy i to je to.
Ok mi je ako netko nije imao sreće sa nekim proizvođačem pa mu je puknuo film i rekao da neće to više u njegovu kužinu, ali biti fanboy čisto reda radi - po meni je to debilizam
|
E pa takve nekakve rasprave su i bile tada. Inače se slažem, best bang for a buck se gleda. Ali opet, svaki vendor mora imati svoju vojsku, jer je bez nje slab