View Single Post
Staro 19.11.2016., 19:00   #3475
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Igorre, nije nikakva namjera ju uspoređivati sa 970tkom jer nisu ista klasa. Usporedba je bila samo sa količinom u prodaji. Kad sam prodavao 970tku, bilo ih je dosta po oglasima. Sad ih skoro i nema. A fury ima. I to je to.
Ok, ali samo kažem da sigurno razlog nije taj što se odjednom shvatilo da je Fury ipak loša/spora/nije dovoljan future-proof/što god, nego taj što je Fury u višljem cijenovnom rangu, pa joj i samim time brže pada cijena, pa ju i samim time vlasnici koji vole češće mjenjati kartice moraju/trebaju prije riješiti ako ne misle izgubiti (pre)više para

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Činjenica je da će uglavnom crveni ostati crveni, a zeleni zeleni, bez obzira na obzira na hot deal, neovisno o kojoj kartici se radi.
A sve ovisi od osobe do osobe. Mene stvarno zaboli ova (ogrnomna ) stvar među mojim nogama za takve stvari, kupujem si uvijek (ili se barem trudim to sebi predstaviti na taj način) best buy i to je to.
Ok mi je ako netko nije imao sreće sa nekim proizvođačem pa mu je puknuo film i rekao da neće to više u njegovu kužinu dulji period, ali biti fanboy čisto reda radi - po meni je to debilizam

No dobro, mislim da se kontamo
Igorr je online   Reply With Quote