View Single Post
Staro 18.11.2016., 09:50   #1177
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Alba Pregled postova
Pozdrav ekipa.
Imam iphone 5s, planiram uzeti noviji model.
Na ovom sam promijenila bateriju nedavno, no izgleda da nije pomoglo, i dalje mi baterija dosta troši, a aplikacije su ostale iste već duže vrijeme. Otkad sam prešla na iOS 10 počela je potrošnja.

No, kako bih uzela neki noviji iphone, glavni preduvjet je da je neki model koji ima bateriju koja dosta traje. Ne tražim ništa spektakularno, ali da je dokazan model koji ne troši prebrzo bateriju uz normalne aplikacije koje svi manje više imamo.

Nešto sam čitala da spominjete šesticu, ne razumijem se previše u SE ili 6plus. Sedmica mi je zasad malo preskupa za ići u tako nešto.
Molila bih vas za savjet jer se ne kužim previše u detalje oko softvera i tih stvari, pa da ne odem i ne kupim neki i ne zažalim drugi dan.
Znači baterija po vašem iskustvu koja normalno traje, ne troši brzo, to mi je najbitnije.
U tom slucaju imas samo dva izbora:
iPhone SE - isti izgled kao iPhonea 5s. Ali baterija osjetno bolja. Novi proc koji je stedljiviji od onog iz iPhone 5s, veca baterija. Po meni najbolji izbor.

Osim ako te ne smeta velicina mobitela, u tom slucaju ili iPhone 6+, ili iPhone 6s+. No izbjegavao bih stariju sesticu, tj. iPhone 6+. Prvo slabiji je osjetno, a drugo postoji mogucnost savijanja.

Dakle ili 6s+, ili pak iPhone SE. Ako te ne smeta velicina (a mobitel je ogroman), idi na iPhone 6s+. Iz baterije bez vecih problema izvuces minimalno dan i pol, ako ne i dva dana. Bez obzira koliko ga koristis. iPhone SE takodjer nije los po tom pitanju, ali je Plus verzija bolja.