View Single Post
Staro 17.11.2016., 23:07   #8049
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor webstartm Pregled postova
http://www.elipso.hr/prilika/crni-vi...a-55vle5523bn/

Jel ima iko ovaj tv ili manji al isti model?
55" za 3100 kn i 5 god garancije
Pošto nemam potrebe za smart i 3D cini se perfektno
A za 4k kažu da ionako downscaling izgleda užas, a pošto filmove skidam u 1080p to je to onda?
Iskustva?
Ja sam baš danas bija do Elipsa ponovno jer sad uzimam tv pa gledam za što se odlučiti.

Što je najjače, taj najjeftiniji Grundig ima najbolju sliku SD kanala od svih tamo izloženih Grundiga, vjerojatno jer je najnormalnije poštelan i nije kontrast i svjetlina nabijena, ali je slika skroz korektna.
HD materijal isto izgleda na svima da budem iskren, bar u dućanu. Siguran sam da se u apsolutnom mraku vidi razlika između njega i 2-3x skupljih modela

Za ovu cijenu je stvarno no-brainer, pogotovo sa 5g garancije, iako me uvijek kopka onaj Sony. Sad je na sniženju na ~6100kn, ali to je ipak 2x skuplje od tog Grundiga iako ima 4K, HDR, Android i stvarno je slika vrh, ali 3k je 3k

Svi ostali modeli, što Philips što Samsung su mi jednostavno bezvezni kraj ova dva modela jer ako već hoćeš vrhunsku sliku ovaj Sony ih sve pere u tom cjenovnom rangu jer su bolji Philips/Samsung oko 5-5.5k, a ovi jeftiniji su isti kao ovaj Grundig, a opet skuplji 1-2k kn...