View Single Post
Staro 17.11.2016., 19:48   #2565
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor intelduo Pregled postova
Da podijelim jedno neugodno iskustvo s Linksom, odnosno njihovim servisom na Trešnjevci....

Iz cijelog posta, osim što će ti ovlašteni zamijenit disk, je zaključak samo da ne poznaješ kako sustav funkcionira.
Mi svi često zaboravimo, pogotovo kad se radi o nečemu našemu kako sustav i stvari funkcioniraju. Prva, i najveća zabluda ti je da je tamo di si predao disk na reklamaciju ujedino i servis, što nikako nije. Tamo se samo reklamacije zaprimaju i šalju dalje. Znači ljudi koji tamo rade, prvenstvena im je zadaća da robu zaprime na reklamaciju i prosljede dalje u servis. Oni tamo nisu ovlašteni da za neku robu kažu da je neispravna ili ispravna. A da ne govorim kako ovlašteni servis zaboli neka stvar što taj ssd ne radi u tvom il u mom laptopu i još da si to ti ili ja utvrdio. To da su ti tamo zamjenili na licu mjesta je isključivo dobra volja radnika koji tamo radi. I naravno ako će imati i najmanji razlog zbog kojeg će možda ovlašteni odbiti jamstvo, naravno da ti neće zamjeniti na licu mjesta. Znaš zašto? Jer ako to ovlašteni odbije, oni će morati platit tvoj SSD iz svog džepa.
To što bi mi svi htjeli odmah i još jučer, to je drugi par opanaka.

Tako ti stvari funkcioniraju, ovo gore ti je info iz prve ruke jer sam i sam bio dio tog kaosa.