View Single Post
Staro 17.11.2016., 16:18   #822
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Ljudi vide lagove na HTC10 bokte,ja ih na Z3C nisam viđao a kamoli na SD820(Mi5 & XXP) uređajima kojih sam isprobao dva zasad

Doduše to bi se u nekim paralelnim svemirima moglo pripisati tome da Sony drži svoj Droid najbliže stocku od svih dostupnih(except Pixel)...
Nisam imao z3c, ali jesam z5c. A koristio kratko i Z3. Svaki od njih je imao laga i trzavica

Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
@Mileni, kakva je baterija?
Dal imas problema sa wifijem?
Kolko citam poznati problem na desetki..
Baterija je jako dobra. Cca 2h30min-3h SoT-a imao sinoc, ostalo malo manje od 40% baterije. Od 07:00 do 10:00. Dakle neko normalno koristenje, imam 5 mailova na pushu, wa, viber + slusam dosta mjuzu/audio knjige na mobitelu. Bluetooth + location upaljeni stalno, kao i wi-fi.

Wifi je ok. U istim prostorijama ima manje crtica nego iPhone 6s recimo, i ako je suditi po istima - losiji od iP6s sigurno. Ali nisam imao nekih problema, jer sve funkcionira kao i na iP6s.

No nisam jos mjerodavan za suditi wi-fi, jer imam odlicnu vezu doma sa odlicnim routerom. Istu stvar imam i na poslu. A negdje dalje od toga ovih dana bas nisam ni isao.