View Single Post
Staro 16.11.2016., 23:14   #116
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Prki Pregled postova
Pa naravno da se biraju lakši protivnici.Kada bi inače ovakva repka kao juče igrala,a juče se vidjelo da tu ima još omladinaca koji mogu.Da smo juče igrali s Englezima šta bi novo saznali?Ništa, znali bi da je Modrić odličan, Rakitić isto i tako da ne nabrajam, možda bi pobjedili možda ne i sve bi bilo isto.igranje prijateljskih utakmica protiv jakih protivnika ti ne daje garanciju da ćeš jake i pobjeđivati na prvenstvu.Po meni mi bi trebali igrati protiv slabijih protivnika koji će se 90 min braniti protiv nas, jer kad god netko s nama ide igrati nogomet , ne provede se dobro,a kada se netko brani s 11 igrača 90 min mi neznamo šta bi.Plus ovako i mladi igrači se dokazuju na internacionalnom nivou gdje ih vide skauti jakih klubova pa i tako ojačavamo repku za slijedeće cikluse.
OK, ali fucking stalno? Da lukitza i raketa, općenito nekakav prvi sastav između dvaju velikih natjecanja ne odigra niti jednu prijateljsku utakmicu skupa protiv jakog protivnika? Vama to normalno? Em ne znaju na čem si, em radi uigranosti, uvježbavanja sastava, nekakve taktike, pa makar i da je sve to nepotrebno (a nije) - radi psiholoških razloga, da se ne testiraju tek na velikim natjecanjima...

Recimo mi trenutno što se tiče skupine i službenih tekmi imamo samo 3 "OK-jiš" repke (isl, tur, ukr). Od te 3 sve će se postavit podređeno nama na terenu, a jedino MOŽDA turci neće ići isključivo na obranu, a napad šta bude bude (kontre)

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 16.11.2016. u 23:23.
Manuel Calavera je offline