Citiraj:
Autor Hazl113
Moram reći da mi se u dvije godine nije pokvarila ni jedna klasična žarulja, a imam ih 10. Napon gradske mreže je 234V.
|
moram se ubaciti i reci kako osobno imam skroz drugacija iskustva. klasicne, zarna nit zarulje....... svakojakih oblika, unazad godinu dana sam ih promjenio pa barem 10 komada. takoder napon stabilan, gore poprilicno (jer zivim na nultom katu i cesta mi je i susjedi odmah kroz veeeelike staklene povrsine, pa su jako cesto navuceni zastori i moram upaliti svjetlo), no moram reci kako su LED - zakon.
eno njih postavljene na sva grla. 20 kuna ~60W, 35 kuna ~100W. ultra bright. svjetle jace nego klasicne zarne, ugodnije svjetlo (danje, jel), trose feeeest manje, griju se manje i ne znam sto drugo reci nego -
ok, jedna zarna neka je 5 kuna. u prosjeku je meni krepavala svakih 2 mjeseca po 2-3 (ne samo meni, nego i starcima u drugom gradu, opcenito su danasnje zarne zarulje tesko smece), u pola godine sam dao cca ~60 kuna.
i nisam dobio jacinu, jer 60W su mi preslabe. 100W trose 100W, a imam 10 grla sveukupno u prostoru. tako da iako jesu skuplje, sorry, ali su se meni isplatile samim time sto ne krepavaju kao muhe. niti me jebu da ih moram ganjati po trgovinama jer ih je sve teze naci.
na stranu lobi i igre velikih igraca, meni se fucka za to i ne pricam o tome

.