View Single Post
Staro 16.11.2016., 17:25   #107
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Ne velim da je čačić savršen, al da je dobar posao napravio do sad je.
Ovo kaj si ti nabrojao sam i ja gore napisao al na drugačiji način
Portugal je zajebao kao čiro francusku.
Pitanje je koliko je Ciro zajebao protiv francuske. A ako i je, zajebao je protiv uvjerljivo najjace ekipe u to vrijeme. I to u polufinalu SP-a. S druge strane, serviser je ispao od Portugala, portugala koji po igracima ima duplo losiju ekipu od nas. Eventualno imaju jacu obranu, ako i to.

Meni to nije dobar posao. Niti ce ikad biti. Da je ispao nakon hrpe promasenih sansi, sa obavljenim izmjenama, i uz veliku dozu nesrece (tipa Bilic protiv Turaka), ne bih mu nista zamjerio. Dapace, rekao bih unatoc ispadanju u 1/8 finala da je odlican posao. Jer ne moze on uci i zabiti umjesto igraca.

No on je ispao bez da je ekipa opucala po golu. Dok je Santos svakom izmjenom pojacao Portugal, ovaj panj nije uopce radio izmjene. I onda slag na kraju, zadnjom izmjenom u 120min krade sam svojoj ekipi vrijeme da nekim cudom izjednace

Ako je to dobar posao, onda jbg, mozemo komotno i neokrunjenog kralja 'kontroliranog' nogometa pozvati za izbornika - Kljunu Njunjcica