Citiraj:
Autor Zeppel1n
A koje su to nelegalne trgovine?Poslao sam email comtradeu, pitao ih da li primaju narudzbe za artikle koje nemaju u ponudi, niko nije odgovorio, poslao winwinu i dobio odgovor unutar jednog sata, pitali me sta me zanima i uopste mi nisu odgovorili da li mogu nabaviti ono sto mi treba.Kao sto je ovaj iznad rekao, vise se isplati kupiti u Hrvatskoj, prijaviti sve na carini i imati neku garanciju.
|
Imaš hrpu onih trgovina primarno mobitelima poput Univerzalno, koje imaju poslovnice usred Sarajeva, a fiskalni račun je za njih nepoznat pojam, roba je švercana i ne ide preko uvoznika te imaju svoje jamstvene uvjete koji nemaju veze sa zakonom. Isti prodaju i nešto hardvera.
WinWin je užasno neozbiljan. Prošle godine sam htio kupiti TV koji je bio dosta ispod realne cijene. Naručio preko weba i čekao par dana - ništa se nije događalo. Nakon toga ih nazvao da bi mi nakon "provjere" rekli da je ta narudžba otkazana jer su kao televizori već bili "rasprodani". Očito mi to nitko ni do sad ne bi javio da ja nisam zvao. Status narudžbe se još nije promijenio.