Note 7 je ispao smece. Cinjenica.
Zapalio se jedan S7 - big faking dijl. Blago liku kojem se zapalio. Da ja barem zivim u Kanadi/SAD i da se meni jedan u dzepu/rukama zapali. Samsung bih na sud odveo, dobio love pa kupio sebi S8/Note8/iPhone8 i uzivao
Vidio sam osobno (ne druga/treca ruka) svakakvih slucajeva. Od toga da se iPhone 6 starom 2 mjeseca odlijepi ekran sam od sebe, bez da je stroj koristen za ista drugo nego development. Pa do g4 koji je prestao raditi nakon 2-3 dana koristenja (ekran crkao, nije maticna).
Uredjaji koji ulaze u masovnu proizvodnju i kojih se prodaje na desetke milijuna moraju imati par takvih primjera. Da je S7 = Note7, vjerujem da bih citao svaki dan par ovakvih slucajeva po netu. Posebice nakon Note7 fijaska. Jer sad svi gledaju bas na Samsung radi Note 7 slucaja.
Samsungov build quality do s6 je bio cisto smece. Nakon s6 to je totalno druga prica. Lijepi uredjaji sa tim 'premium osjecajem'. Vjerojatno ih ima jos par da su se zapalili (mislim na S7), ali od (nagadjam brojku) 50 milijuna prodanih uredjaja, tih par ne znace nista.