View Single Post
Staro 14.11.2016., 09:32   #402
Black_Dragon
Premium

Black_Dragon's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Imam OnePlus 3 već neko vrijeme. Sve mi je ok osim jedne stvari koju nikako ne mogu skužit. Baterija mi se preko noći u stand by-u troši 2% svaki sat. Znači za cca. 8 sati spavanja pocucla 16% što je previše. Niti jedan mobitel do sada mi nije trošio više od 1% po satu.

Sve je stock, nisam stigao ni Novu instanirat. Aplikacije koje su došle s njim i to je to. Probao sam sa brisanjem cache dalvik, stavio location na battery saving mode, wi-fi scanning i bluetooth scanning pod location isto isključen. Imao sam samo na gestures double tap uključen ali sad sam i to izgasio. Google now, voice search također isključen kao i automatski back up podataka. Brightness na 30% iako ne vidim neku povezanost s time ali već kad sve navodim. Net je također izgašen cijelo to vrijeme. Dark mode je uključen.

Pod baterijom kao potrošače mi navodi screen (2%), phone idle (2%), cell stand by (1%). Ovo s baterijom me full muči, ne znam više što da mu radim da dođe na neke normalne brojke

Dajte neki savjet molim vas, a da nije prodaj ga i kupi drugi mob. I da, htio bi ostat na stock.

Zadnje izmijenjeno od: Black_Dragon. 14.11.2016. u 09:38.
Black_Dragon je offline   Reply With Quote