View Single Post
Staro 13.11.2016., 22:10   #1363
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Ili ju izvadis tj.napravis za par minuta

Dajte vi novi vlasnici markusa nakon slaganja koju o njoj.

Evo da se i ja pohvalim - u startu me iznenadila veličina kutije iako mi je to logično jer je naslon vrlo visok što mi savršeno odgovara (ranije sam spomenuo da imam 2 metra). Ipak, nisam očekivao kutiju koju je čak i meni bilo teško obuhvatiti rukama i strpati na kolica. težine stolice se više ne želim prisjećati Kada sam je doma raspakirao ostao sam oduševljem - svaki, ali baš svaki komad te stolice je odavao dojam vrhunske kvalitete. Šarafi su debljine kažiprsta, hidraulični mehanizam ima nekoliko kilograma i izgleda kao tenkovska granata, metalni mehanizam ispod sjedala u ruci izgledom i masom odaje dojam kao da držim getribu, postolje od lijevanog željeza (ili koji god da je metal/legura) izgleda kao brodski propeler....oduševljen sam.....

...a kada sam je napokon sastavio i sjeo na nju jedino što mi je prošlo kroz glavu bilo je........."like a boss"

Preporuka svima, odite dok traje akcija do kraja mjeseca, 800 kn nije puno za stolicu koja je vjerojatno bolja od one koju ima vaš direktor jer je bogovski napravljena za taj cjenovni rang u usporedbi sa svim drugim stolicama na kojima sam u životu sjedio a koštale su do 1000 kn.