Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.11.2016., 12:35   #25210
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Što se Focusa tiče...ne znam je li me ijedan auto toliko razočarao interijerom kao on...

Vanjski dizajn mi je odličan, ali kad sam sjeo u njega i duže se vozio...unutrašnjost je predimenzionirana, tvrda na dodir i nikako ne ide uz vanjski dizajn. Kao da su 2 različite firme radile auto, jedni karoseriju, a drugi unutrašnjost.

Sve tipke na centralnoj konzoli su prevelike i djeluju jeftino. Ventilacijski otvori su preveliki i vertikalno postavljeni. Nakon interijera u drugoj generaciji Focusa, ovdje sam stvarno ostao razočaran. Nekom se možda i to sviđa, ali oni koji su se vozili u mk1 i mk2, teško da će biti zadovoljni ovime.
Nisi jedini
Ja sam zeni pred mjesec i nesto uzeo Focusa 1.0 Ecoboost 125 2013. godiste.

Cak mi je taj lijepsi prednji kraj nego ovaj novi.
Sve ok auto ali centralna konzola mi izgleda kao one mini linije sonijeve sto su se masovno prodavale 90-ih . Napuhano i prenapadno.
Auto inace se lijepo vozi,iznenadjujuce dobro vuce na niskim okretajima. Ne svidja mi se elektricni power steering.
Ma za grad zeni OK. Lijepa Candy red boja je presudila hehe
Potrosnja 5.9 za sad.
Generalno nemam vecih zamjerki na auto.

Golf je puno kvalitetniji unutra ali za isto godiste i 1.2 TSI motor morao bih izdvojit i 3000 EUR vise. Ne hvala, toliko bolji nije
Romul je offline   Reply With Quote