View Single Post
Staro 13.11.2016., 10:02   #70
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Kao sta si rekao, zatvaranje foruma je bilo nevidjeno sranje. Tim potezom su jednostavno CIJELI community odjebali. Ljudi su tu bili godinama, rasprave, modovi, slike, challengei....ma nije to bio neki forum od 10 ljudi pa da se izgasi.

Kad si spomenio SJW govnare, bas i je tako. Negdje sam naletio na slike, nakon SJW intervencije, bioware je od zenskih likova radio rugobe. Jer ako je boljeg izgleda to je uvrijedljivo zenama i od pixeliziranog lika radi sexualni objekt...maknit, zato su likovi u DAI bili ko mongoloidi. Evo MEA nije ni poceo i odma su prvi zenski lik koji su dali unakazili.

Glede DLCa, pa cijela Andromeda je DLC. Muzu pare na ME universeu kojeg su unistili, i to da su morali pobjec u andromedu, al svi su vec tamo.... ma fuck off. Cim pocnu sa preorderima za N7 weapon, N7 armor, N7 buttplug/tampon znas u kojem smijeru sve to ide.

Cijeli Leviatan dio je glup. Oni su kao, da skratimo pricu, nekad davno zauzeli svemir, podredili druge rase sebi, te rase su znale koristit syntetice da im pomogu u poslovima, al bi se ovi znali pobunit i bilo bi rata.
Leviathani napravise "the inteligence/Catalysta" da se bori protiv syntetica i catalyst je napravio reapere na sliku i priliku svojih kreatora. Sad bioware tu jebe zid i kaze da se levaitani usrase i da su se 100 miliona godina skrivali od reapera.
Za to vrijeme catalyst "nije znao" gdje su (2 jumpa od citadele) i ubijao je ljude da bi on njih napravio reapere (syntetice) koji ce poslije ubit druge rase da ih ne ubiju syntetici.

I jedno i drugo je glupo da bi djete bolje to napisalo, a sama pojava il hint toga u andromedi je sranje, jer su reaperi/catalyst/leviathani gotov arc price, koji je, debilno al eto, "objasnjen" u ME3.

BladeRy je offline   Reply With Quote