View Single Post
Staro 13.11.2016., 00:32   #69
d^_^b
Premium
Moj komp

d^_^b's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Boky1985 Pregled postova
Jeli to samo meni, ili onaj "tip" što kaže "Now I know what makes you special" malo glasom baca na Sovereigna ili Harbingera. Tako mi nekako zvuči.....

Meni licno vuce na Harbingera. Da, vjerovatno je rijec o samoj rasi od koje je nastao Harbinger (Leviathan) iako ne izgledaju ni priblizno slicno ili je rijec o tome da su bili lijeni i samo recikliraju sto je daleko izglednije.

Sto se mene licno tice, u serijal sam se zaljubio jos kada sam poceo igrati ME1. ME2 sam odigrao u dahu, a na ME3 sam ostao zbog multiplayera kojeg i dan danas igram. Sjecam se da sam bio toliko sjeban krajem ME3 da sam multiplayer zaigrao od ocaja. Prokleta stvar je bila toliko bugava i sa tako cudnim mehanizmom, u vremenu dok sam naucio sve to zavolio i multiplayer. Davalo je karakter multiplayeru, nesto zbog cega si ga ili volio ili mrzio.

Zatvaranje foruma je odvratan potez. Ili ne zele vise da imaju takvu vrstu feedbacka u slucaju da nesto zajebu ili su na rubu propasti. Kad se samo sjetim da smo na multiplayer podforumu imali prekrasne teme sa solo izazovima i koliko je ljudi ulozilo silnih sati da ih odradi i sada je to sve nestalo. Dobra vijest jeste da je zajednica ozivjela, ili preselila u neku vrstu ilegale takoreci, na bsn.boards.net

Sto se same Andromede tice, ocekujem Day1 DLC. Upravo iz razloga jer imaju 3 Lux i DeLux sranja na preorderu. Ili ce Andromeda biti finansijski uspjesna i nastancat ce bezobrazno mnogo DLCeva i pokusati izmusti multiplayer populaciju, ili ce ih EA nogom u guzicu pa kroz prozor. Takodjer, ocekujem mnogo elemenata pseudo filozofskog SJW sranja u igri kako bi se udovoljilo onim najglasnijim na forumima i drustvenim mrezama.
Da li su naucili lekciju na ME3? Da, jesu i ubjedjen sam da nece dozvoliti da tokom novog serijala bude toliko prelomnih tacaka u prici (gdje se radnja u principu grana u odnosu na izbore igraca) i da ce u tom pogledu igra biti linearnija, a tockic za dijalog i ostali izbori ce biti tu vise kako bi ublazili tu linearnost. U svakom slucaju ne dam 70 eura za preorder jer a) ne zelim da pomazem ovu glupu praksu kupovanja stvari koje nisu gotove b) stvarno nemam razloga za optimizam. Pronjuskat cu po internetu kako igra ide i onda je kupiti prvi put kada bude na snizenju ako bude valja icemu.

Znam da se svodi na to da zarade na svojoj igri, ali sigurno je da posljednja stvar koju zelim za svoj omiljeni serijal jeste da se pretvori u kes kravu.

d^_^b je offline   Reply With Quote