bio u elipsu baš, kao sad ću ja to riješit, popričao sa likom na telkama, baš je imao volje pa mi je rekao slijedeće:
- na 2.8m razlika između 4k i 1080p neće biti vidljiva, što mi je i demonstrirao s istim demo fajlom na 55'' 4k i 1080p grundigu jedan do drugog i zbilja, tek na nekih 1,5m sam ja bar uočio razliku u pikselima
- 4k rezoluciju zapravo nemam kako iskoristiti još, što sam znao i sam ali eto povukao me hype više manje. Point je da me MaxTV/HRT i slični kanali ne zanimaju već ću radije maratonizirati Star Trek s Netflixa, net za 4k Netflix ili bilo kakav 4k stream neću imati uskoro. Bluray je također 1080p rezolucije i zbilja volim format, stalno škicam po amazonu, nađe se super filmova i kolekcija. Preostaje mi jedino skidati 4k filmove s neta ili?
- preporuka prodavača za moje zahtjeve je -
http://www.elipso.hr/audio__video/te...G-55VLE6621BP/
naveo sam mu još da imam i chromecast pa mi je i Android na TV-u li-la stavka, znam da je moćna platforma, ali iskreno ne znam što bih s time radio pa pretpostavljam da mi ni ne treba. Tu je i 5 godina garancije...
Sad više ne znam što da mislim, po njegovoj štoriji sam malo googlao i našao ovo
Što vam se čini jel ima smisla gore napisano? Što je je, s 1500 kn + razlike mogu dobar soundbar uzeti