View Single Post
Staro 11.11.2016., 23:05   #6897
skroby_17
Premium

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor KC-KB Pregled postova
Opet ja, znaci ugovorio sam prosli mjesec taj famozni paket XS za 150kn koji mi bi trebao vrijediti od ovoga mjeseca. Receno mi je da budem dobio ugovor poštom, no međutim još ništa, te još uvijek mi na mojtelekom piše MAX2 S te da imam samo pravo na 60 minuta poziva. Čak mi za 12 mjesec piše da imam pravo na 60 minuta. Dal da paničarim ili je to normalno?
Obavezno zovi! Ja sam krajem 10 mjeseca ugovorio preko službe za zadržavanje max3 start paket u koji su bili uključeni neograničeni razgovori, prikaz broja pozivatelja, internet 10 mbps flat i maxtv osnovni i sportski plus paket za 305 kuna. Receno mi je da ce biti aktivirano kroz par dana. Provjeravam telekom portal, bili su aktivirali max3 start bez sportskog plus paketa i smanjili mi brzinu. Zvao službu za zadržavanje nekoliko puta dok nisu sve riješili jer ako zoveš SZK slušat će te kao da si pao s marsa.
I kada ces zvati nemoj da kazu bit ce, treba vremena i slično. Ja sam zvao dok sve nisu sredili kao što su rekli. I sada sam vidio na računu sve je obračunato proporcionalno korištenju kako i treba. Istina još nisam dobio ugovore za koje su rekli da će poslati ali mi sve piše na telekom portalu kao što su rekli da bude.
skroby_17 je offline   Reply With Quote