Citiraj:
Autor sokre10
Ako je to webshop, što se onda mene tiče dostupnost robe u trgovini? Po toj teoriji ne bi trebali niti imati opciju kupljenja robe u "dućanu". Ako nešto imam na lageru i netko to plati, preko webshopa ili uživo, smatra se kupljenim (ako je plaćeno preko weba), ali oni bi radije prodali po višoj cijeni jer je netko tamo došao po to. To napominjem samo zato jer imaju oznaku dostupnosti robe čime te direktno ili indirektno dovode u zabludu.
Poslano sa mog ONEPLUS A3003 koristeći Tapatalk
|
Točno tako, ako su webshop ne interesira te status robe u trgovini. Jedno je roba na webu, druga u trgovini, struktura troškova i promet su različiti, zarada isto tako. Zato ti ne moraju odobriti i zato je dobro čuti se s njima i dogovoriti.
Citiraj:
Autor Matija ZG
Ako sam ja platio i roba je dostupna u poslovnici koju sam odabrao da cu preuzeti u njoj, znaci nema dostave nikakve nego ja idem u poslovnicu uzeti, stvarno ne vidim problem. Pa nisam ja njima platio da oni meni dogovore robu s dobavljacem nego da kupim njihovu robu . U principu neke firme koje posluju s virmanima samo i netko u nadleznosti koji treba napraviti tu uplatu nema mogućnost dobivanja robe iz dućana ?
|
Ako si platio i dogovorio preuzimanje u poslovnici sve pet, no očekivati da moraju - ne moraju. To što se s robom u pozadini zbiva, gdje je točno ona, kakva je struktura troškova i brdo drugih stvari utječu na konačnu isporuku.