View Single Post
Staro 11.11.2016., 10:18   #771
Dragster
Premium

Dragster's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Pozdrav svima, tražim savjet vezano za Quadro grafičke. Kako do sad nemam nikakvog iskustva s njima i od kojeg modela se zapravo osjeti razlika treba mi preporuka modela s kojim bih eliminirao bubice s kojima se sad borim(o).

Uglavnom, nadređeni kaže da se quadro grafičke isplati gledati tek modele iznad 5000 kn, citiram, da je sve ovo ispod zapravo odron i bolje se prolazi sa grafičkama za igre. Ured je pred 5-6 godina investirao u nekakve quadro kartice i da je to bilo skupo i nikakvo pa zato tako loša iskustva (starija je ekipa već).

Sad imamo GTX 950 kartice u uredu i tu i tamo se pojave artefakti, zamrzavanje slike dok se zumira, miče viewfinder, a zadnja smrznuta slika ostane "u tragovima", uglavnom puno tih nekih gluposti koje su problem kada treba precizno selektirati i sačuvati živce.

Ja bih htio složiti ITX konfiguraciju u Silverstone ML-08 tako da održim neku razinu prenosivosti, a da opet bude solidan stroj za ovaj posao na kojem sam sad, ali da mogu raditi kako treba i na složenijim projektima, većim sklopovima i slično bez iritacija.

Uglavnom, tražim savjet iz prakse, koji bih prvi Quadro trebao uzeti za ovakve sklopove kao minimalne (slika)

Budžet je fleksibilan obzirom da na ovo gledam kao investiciju, ali bih rado čuo nečije iskustvo s Quadro karticom poput Quadro K1200 u odnosu na neki GTX 1070.

Radim svakodnevno u SolidWorksu, Inventoru i 2D CAD-u, a volio bih više znati o 3D animiranju... Radim i dosta renderinga gotovih dizalica za ušminkavanje knjiga uputa također

Zadnje izmijenjeno od: Dragster. 11.11.2016. u 10:23.
Dragster je offline   Reply With Quote