Pozdrav svima, tražim savjet vezano za Quadro grafičke. Kako do sad nemam nikakvog iskustva s njima i od kojeg modela se zapravo osjeti razlika treba mi preporuka modela s kojim bih eliminirao bubice s kojima se sad borim(o).
Uglavnom, nadređeni kaže da se quadro grafičke isplati gledati tek modele iznad 5000 kn, citiram, da je sve ovo ispod zapravo odron i bolje se prolazi sa grafičkama za igre. Ured je pred 5-6 godina investirao u nekakve quadro kartice i da je to bilo skupo i nikakvo pa zato tako loša iskustva (starija je ekipa već).
Sad imamo GTX 950 kartice u uredu i tu i tamo se pojave artefakti, zamrzavanje slike dok se zumira, miče viewfinder, a zadnja smrznuta slika ostane "u tragovima", uglavnom puno tih nekih gluposti koje su problem kada treba precizno selektirati i sačuvati živce.
Ja bih htio složiti ITX konfiguraciju u
Silverstone ML-08 tako da održim neku razinu prenosivosti, a da opet bude solidan stroj za ovaj posao na kojem sam sad, ali da mogu raditi kako treba i na složenijim projektima, većim sklopovima i slično bez iritacija.
Uglavnom, tražim savjet iz prakse, koji bih prvi Quadro trebao uzeti za ovakve sklopove kao minimalne (
slika)
Budžet je fleksibilan obzirom da na ovo gledam kao investiciju, ali bih rado čuo nečije iskustvo s Quadro karticom poput
Quadro K1200 u odnosu na neki GTX 1070.
Radim svakodnevno u SolidWorksu, Inventoru i 2D CAD-u, a volio bih više znati o 3D animiranju... Radim i dosta renderinga gotovih dizalica za ušminkavanje knjiga uputa također