Citiraj:
Autor Omerta
Gigabyte all the way.
Eventualno MSI, no Giga mi je prvi izbor. Imaju po dva ili tri venta, i za mene su nečujne.
Nego, moze mi netko reć kakav je danas Asus gtx 1060 sa onim svojim mizernim malenim ventilatorićem?
Jel to i dalje turbo zujalica ili se nešto promijenilo od vremena gtx 260, gtx 460?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
Totalno si u krivu, ja sam iz prve ruke u realnim testovima potvrdio rezultate ljudi sa weba, MSI TF6 hladnjak je tiši od WF3 hladnjaka, uostalom čista logika načaže da su 2 venta manje bučna od 3 venta plus činjenica da MSI ima velike ventove a Gigabyte male, manji su uvjek zujalice i to je čista fizika.
Netko će reć 2-3 decibela nije puno ali taj ne razumije da ta ljestvica nije linearna već logaritamska.
Na sve ovo dodaj sranje sa Micron memorijom na gigabyte karticama koja je apsolutni odron kako se ponaša (vraćena G1 gaming na servis radi problema na STOCK taktovima u 2D modu...kriminal za grafu od 4 soma)
E sad, ako patiš na RGB leg šeneniganz onda je G1 tvoj izbor, ali se pripremi na mogući servis plus zaboravi na klokanje memorije