View Single Post
Staro 10.11.2016., 20:09   #5263
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Igorr Pregled postova
Super mi je pričati ovako sa nekim specijalnijim ljudima na forumu, kao da pričaš sa djecom od 5 godina
Forumi - ne možeš ih ne voljet.

Ajmo ponovo, da ti probam nacrtati.
Odakle ti da mi bnet nije mogao ponuditi tu brzinu? Imaju u ponudi i 120Mbps, ali za nerealno veću cifru.
U početku sam mislio da je onih bnetovih 134.5kn mjesečno za 3D paket sa 50Mbps best buy samo takav (sa dotičnih 50% popusta tijekom svih 24 mjeseca pretplate, jelte) i za nikog drugog nisam ni čuo da nudi takvu cijenu, a kamoli za brže pakete.
Nakon što su me iživcirali sam išao vidjeti da li bi se dao dogovoriti neki neslužbeni deal sa nekim drugim operaterom, i eto došao do terrakoma koji mi je ponudio već napisano.

Mogu ja bez problema funkcionirati i na 50Mbps, ali mogu i još bolje na 100Mbps, a ne platiti 11% veću cijenu za duplo bržu uslugu bi bilo poprilično glupo.
Javi ako ti treba i postotke objasniti, možda je to dio koji te buni

A ovo za pokazivanje speedtesta, ne treba mi imaginarno spolovilo kao možda nekima

vrijedjaj ti samo koliko hoces...u svakom slucaju, moja poanta je da ti nije najbitnija bila brzina, nego odnos prema tebi kao korisniku, te cijena...da je bila brzina (koja ti jos k tome pomaze u laksem poslovanju), onda bi ju imao i kod bneta... kraj price

Sent from my MI MAX using Tapatalk
  Reply With Quote