View Single Post
Staro 10.11.2016., 19:30   #5262
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
samo da si to htio, onda bi odmah istrazio gdje je povoljnije, a ne bi htio ostajati na istom provideru koji ti nije mogao ponuditi toliku brzinu. tako da sam i ja blizi mirkopoterovom objasnjenju

nego zakaj se ovo djubre od modema toliko grije? technicolor 7200
Super mi je pričati ovako sa nekim specijalnijim ljudima na forumu, kao da pričaš sa djecom od 5 godina
Forumi - ne možeš ih ne voljet.

Ajmo ponovo, da ti probam nacrtati.
Odakle ti da mi bnet nije mogao ponuditi tu brzinu? Imaju u ponudi i 120Mbps, ali za nerealno veću cifru.
U početku sam mislio da je onih bnetovih 134.5kn mjesečno za 3D paket sa 50Mbps best buy samo takav (sa dotičnih 50% popusta tijekom svih 24 mjeseca pretplate, jelte) i za nikog drugog nisam ni čuo da nudi takvu cijenu, a kamoli za brže pakete.
Nakon što su me iživcirali sam išao vidjeti da li bi se dao dogovoriti neki neslužbeni deal sa nekim drugim operaterom, i eto došao do terrakoma koji mi je ponudio već napisano.

Mogu ja bez problema funkcionirati i na 50Mbps, ali mogu i još bolje na 100Mbps, a ne platiti 11% veću cijenu za duplo bržu uslugu bi bilo poprilično glupo.
Javi ako ti treba i postotke objasniti, možda je to dio koji te buni

A ovo za pokazivanje speedtesta, ne treba mi imaginarno spolovilo kao možda nekima
Igorr je offline   Reply With Quote