View Single Post
Staro 09.11.2016., 12:38   #5255
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Lak Pregled postova
Ali i mogli bi procijeniti (općenito svi operateri) kada im se javi korisnik koji je upoznat sa problematikom i zna što traži ili će tražiti isto kod drugih.
Oni i sa takvim korisnicima idu APP metodom, barem u ovih nekoliko slučajeva koje čitam i doživim.
Upravo to.

Citiraj:
Autor Lak Pregled postova
@Igorr odlična ponuda i cijene...Bnet u osnovnom TV paketu daje 40-ak programa.
Je, ful sam zadovoljan

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Igorr, to sto si napisao o bnetu vrijedi za apsolutno sve operatere, sve do jednoga. Naravno da im je s poslovne strane bolje privlaciti korisnike i nuditi super akcije, jer je vecina korisnika inertna i tesko se odlucuje na promjenu. Nemoj misliti da je kod drugih ista drugacije.
Lak je napisao više manje identično kako i ja gledam na to.
I još samo da dodam - ne znam hoće li stvarno tako biti, ali pitao sam ove iz terrakoma što nakon ovih 24 mjeseca, kakve će mi (makar odokativno) biti ponude za produljenje.
Rekli da će mi u najmanju ruku ponuditi isto kao i za prelazak kod njih, a vrlo lako da da ću kao dobiti i nešto ekstra kao "stalni korsnik" (x mjeseci besplatno dodatne tv programe, tipa HBO i sl).

Živi bili pa vidjeli
Igorr je offline   Reply With Quote