View Single Post
Staro 09.11.2016., 11:22   #5250
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Samo da podjelim svoje iskustvo sa bnetom...

Njihov sam korisnik 6 godina, i sad mi je istekao zadnji ugovor koji je bio na 24 mjeseca.
Imao sam opciju da ne produžim ugovor, te da jednostavno uzmem novi ugovor na ženu na 24 mjeseca (zbog 50% popusta na cijelo trajanje ugovora).
Ali sam htio probati riješiti to i jednostavnije, ako je ikako moguće. Čisto da ne petljam sa svime time, em vraćanje opreme, em mini komplikacije oko prebacivanja (može se lako potrefiti da x dana budem bez interneta i sl.).

Mjesec dana prije isteka im pošaljem mail u kojem im kažem da mi ističe uskoro ugovor te da li bi mi mogli ponuditi popust za novih 24 mjeseca, ali 50% - upravo koliko i daju novim korisnicima kad idu preko prodajnog predstavnika, a ne onu bijedu koju daju nama starim korisnicima.
Rekoh kako sam već 6 godina njihov korisnik i da bi bio red da makar imam prava kao i novi korisnici...
Sve sam napisao ufino dofino, da se ne stekne dojam da sam ja nešto "zahtjevao" ili sl.

Nitko nije 10ak dana odgovorio na mail
Nazovem ih, sve ispričam, kažu da će me nazvati čim prije kad vide što mi mogu ponuditi.
Nitko me nije nazvao 10 dana
Zovem ih opet i opet ista priča...

Pukao mi film, odlučio iz principa ne uzeti na ženu 50% i odlučio jednostavno otići sa njihove mreže.
Pitao terrakom da mi daju za istu cifru praktički isti 3D paket, ljudi pristali (i to mi dali 100 megabita, a ne 50 kao bnet) i ja potpisao.
Nakon toga su pak obavijestili bnet kako prelazim na njihovu mrežu (moraju jer zadržavam tel. br.).
E pa odmah isti dan me zovu iz bneta i ispričavaju se što me nisu do sad kontaktirali, kao došlo je do neke greške u komunikaciji (yeah right ) i kao "naravno da će mi dati 50% popusta kao i novim korisnicima jer im je stalo do njihovih korisnika" (yeah right no2 ).
Da... Odjebao ih hladno i to je to.

Neću ulaziti u to da je firma koma što se tiče odnosa prema svojim klijentima (apsolutno svaki put imaju puno bolje uvjete za nove korisnike nego za stare, koliko god godina da si na njihovoj mreži, i osobno mi to diže tlak), ni u to da su mi "morali" dati isti popust kao i novim korisnicima, ali poanta priče je da ti doslovno ne odgovaraju niti na mailove, niti na pozive, mjesec dana me nitko nije fermao. Doslovno prave debila od čovjeka.

Eto, mini monolog, možda nekom bude nešto značilo

Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 09.11.2016. u 11:29.
Igorr je offline   Reply With Quote