View Single Post
Staro 08.11.2016., 21:13   #607
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
O ovoj temi bi mogao jednu manju knjigu napisati ali probati ću u kratkim crticama opisati situaciju:

• Navodno je ljetos bilo Realovih ponuda za Kantea, ali ih je odbio jer bi se morao grabati za minute sa Casemirom
  • Real ima dvojicu jako dobrih igrača koji komotno mogu igrati na poziciji čistog defanzivnog veznog, ALI ... su obojica na posudbi Jedan je u Malagi, te igra komotno na pozicijama stopera i def. veznog (Diego Llorente), dok je drugi na posudbi u Alavesu (Marcos Llorente) te igra kao čisti def. vezni, ali ga ne mogu vratiti sa posudbe jer su sklopili ugovor do ljeta 2017. Ovaj drugi je ujedno i nećak jednog od glavešina i bivših legendi Reala, te mu je praktički zagarantirano mjesto u momčadi po povratku sa posudbe, te zbog toga u klubu ne žele kupovati dodatnog veznjaka, jer bi ga se morali rješavati kada se ovaj "rođo" vrati

Naravno veliki vođe u klubu su računali da se neće Casemiro i Kroos istovremeno ozljediti, te da će barem jedan od njih biti dostupan, ali su zaboravili da klub ima 60+ utakmica ove sezone, te da jedan igrač u slučaju ozljede drugog ne može igrati svaka tri dana kroz duži period, kao što je Kroos igrao i naposlijetku se ozljedio.

Vidjet ćemo koliko će trebati Casemiru da se vrati ... nešto spominju da bi mogao biti spreman krajem mjeseca, a do tada bi Modrinjo i Kovačić trebali nekako krpati tu poziciju.

Kada smo kod Kovačića vidim da je i on došepao do kampa repke, tako da ne znam koliko će igrati u ovoj rep. stanci.
To sam ja rekao još u 7mj. neda mi se tražit svoj post XD a znao sam da imaju igrače na posudbi ali opet ovaj kante je ajme spram njih.. Vidjet ćemo, neću ništa više prognozirati XD a emil bolje da se drži toga da pljuje po Realu jer ako bi gledali njegove taktike i igrače kak je on prognozirao sezonu dobili bi ovo što sad imamo XD u biti imam jednu ideju a to je da Nacho (ili Pepe) uskoči u DM poziciju, nekako imam dojam da bi on to mogao odradit, čak i Coentrao to može igrati ali nije već nekih 5god a i forma mu je khm
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline