View Single Post
Staro 08.11.2016., 19:34   #603
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
eto šta sam rekao a ti si rekao ma netreba zadnji vezni, a vidi onog kantea što hvališ chelsea sad xD točno su njega trebali uzeti! pa makar platili 50m
O ovoj temi bi mogao jednu manju knjigu napisati ali probati ću u kratkim crticama opisati situaciju:

• Navodno je ljetos bilo Realovih ponuda za Kantea, ali ih je odbio jer bi se morao grabati za minute sa Casemirom
  • Real ima dvojicu jako dobrih igrača koji komotno mogu igrati na poziciji čistog defanzivnog veznog, ALI ... su obojica na posudbi Jedan je u Malagi, te igra komotno na pozicijama stopera i def. veznog (Diego Llorente), dok je drugi na posudbi u Alavesu (Marcos Llorente) te igra kao čisti def. vezni, ali ga ne mogu vratiti sa posudbe jer su sklopili ugovor do ljeta 2017. Ovaj drugi je ujedno i nećak jednog od glavešina i bivših legendi Reala, te mu je praktički zagarantirano mjesto u momčadi po povratku sa posudbe, te zbog toga u klubu ne žele kupovati dodatnog veznjaka, jer bi ga se morali rješavati kada se ovaj "rođo" vrati

Naravno veliki vođe u klubu su računali da se neće Casemiro i Kroos istovremeno ozljediti, te da će barem jedan od njih biti dostupan, ali su zaboravili da klub ima 60+ utakmica ove sezone, te da jedan igrač u slučaju ozljede drugog ne može igrati svaka tri dana kroz duži period, kao što je Kroos igrao i naposlijetku se ozljedio.

Vidjet ćemo koliko će trebati Casemiru da se vrati ... nešto spominju da bi mogao biti spreman krajem mjeseca, a do tada bi Modrinjo i Kovačić trebali nekako krpati tu poziciju.

Kada smo kod Kovačića vidim da je i on došepao do kampa repke, tako da ne znam koliko će igrati u ovoj rep. stanci.
dh41400 je offline