Citiraj:
Autor Goku
evo i mene nakon duzeg terena.
dobio sam xs paket flat+brzina do 20 Mbit-a za 170 kuna,ali ne kao novi 60+ korisnik,nego kao dugogodisnji korisnik od nekoliko desetljeca,uz ugovor na 24 mjeseca i bez ikakvih potpisa ili posjeta.samo ce mi ugovor stici postom. nije mi se dalo natezati sa njima za 20 kuna razlike u cijeni xs paketa,jer ionako mi drugo ISP nije dostupan.
zvali su me jutros sa broja 0800 247 248 da imaju gore opisanu ponudu za mene.
prvo sam preko chat-a pricao sa agentom,dali ta sluzba za zadrzavanje korisnika ima neki novi broj,kad se na broj 0800 611 362 nitko ne javlja.
dalje je klasika,kaj treba .... hocu xs paket ....... posaljite prodajnog predstavnika iz sluzbe za zadrzavanje korisnika...........
gospodine ta sluzba vise ne postoji ....... ono wtf !?
kako ne kad cijeli hr net bruji o tome .............
javit ce vam se netko sa novom ponudom u roku 48 sati.
zvali su me nakon 12 sati sa ponudom i kraj price.ostaje isti vlasnik i broj prikljucka.
evo mozda nekome pomogne
|
Evo i ja stigo do slobodnih dana konacno pa os subote muku mucim, doveden ADSL + telefon paket MAX2 XS, aktiviran prikaz broja jer to po defaultu nedaju (?) naknadno (i to mi tek iz treceg pokusaja uspjelo), ali mi je brzina neta jako mala koliko vidim:
Last Result:
Download Speed: 4212 kbps (526.5 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 526 kbps (65.8 KB/sec transfer rate)
Latency: 11 ms
Jitter: 2 ms
08.11.2016. 16:37:44
E sad, kad sam se dogovarao za paket receno je da ce brzina biti do 20Mbita, zovem SZK, ali oni kazu da nemogu dati vise jer to moja linija ne propusta ... ali mi otac kaze da ga uredno zovu i nude MAX TV... ovo su mi podaci iz SX763 routera:
DSL Line
Status: Cable connected
Line mode: ADSL2+
Maximum line rate: 19032 kbps (downstream) / 1371 kbps (upstream)
Noise margin: 15.9 dB (downstream) / 11.9 dB (upstream)
Line attenuation: 23.8 dB (downstream) / 12.9 dB (upstream)
Output power: 4.2 dBm (downstream) / 5.2 dBm (upstream)
jel stvarno da nemoze vise na mojoj liniji ili im se neda...