napokon da se mogu sloziti 100% s gregom...ovo s grafickima je ko s mobitelima prije godinu i nes...moj je manji..moj ima ovo..moj ima ono...ili prije 5 godina...moj proc je 166 i jaci je odtvoje 133ojke...
postalo je trendy imati the graficke..ne cak nuzda nego "ja to moram imati"...ko zene kad ulete u prfumeriju,butik i sta vec...uzas...
kaj to tocno fali gf4mx-icama?
ja razmisljam o nforce 2 ploci koja ima to gore..sta bih trebao iskesirati 1200 kn za graficku koja ce mi poljubicastiti nakon 3 mjeseca? ili 1200 kn ati-u koji zna naslagati milijardu tranzistira ali nezna ih povezati da rade kao cijelina...
i sad ce krenuti argument sa maximalnim rezolucijama,fps-ovima koje se satoje od 3 znamenke i sl..OK ako netko to zeli super ali ne pljuvati nesto sto je dobro ali ne u tome segmentu trzista...ko da usporedujete golf i rolls royce...ne vjerujem da bi se engleska kraljica vozila u golfu ali ne vjerujem da bi se jako puno ljudi bunilo ovdje da ima golf cetvorku..u primjeru je mogao biti i megane li sto vec ne hvatajte se na slamke
ja imam gf2 mx i radi mi super dobro..i to je mozda stara graficka ali nije srot graficka...tu je razlika...