View Single Post
Staro 08.11.2016., 10:48   #2639
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor MAGOG Pregled postova
a čovječe, ja htio bratiću kupiti za poklon... Samo da ne postane trend krepavanje ssd-ova jer sve više i više ih odapinje uključivši i samsung koji je vrh...
Ja bi na tvom mjestu ipak odabrao neki drugi disk
Naravno da ne mogu znati ali nekako imam filing da ovaj moj krepenzi efekt neće biti iznimka.

Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Pa bio je onaj neki show sa velikim usporavanjem samsungovih 840-tki. Mnogi su se radi toga i bojali uzimati 850-tke, barem u početku
Je, ali jedno je usporavanje a drugo je da se ujutro probudiš i više nemaš nikakav SSD

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Naravno, samo bi bilo glupo pojedinu marku dignuti u nebesa. Draže mi je uzeti po omjeru uloženo i dobiveno na garanciji/kapacitetu.

Sent from my Nexus 6P
Donekle se slažem, zato sam upravo i uzeo ovaj SSD.

Ali ako se pokaže da će solidan broj iz ove serije patiti od istog efekta krepavanja... džabe mi što on ima garanciju kad ću morati potrošiti vrijeme x puta za odlazak do servisa da ga odnesem, odlazak do servisa da ga pokupim, u potpunosti novu instalaciju OS-a i bitnih programa.

Ja ću dobro razmisliti hoću li ovog novog (čim mi dođe sa servisa) staviti odmah u prodaju i "riskirati" da sam ipak imao best buy SSD kojeg sam eto samo zbog jednog random faila bezveze prodao.
Ili ću mu pak dati još jednu šansu i vidjeti hoće li opet krepati u skorije vrijeme.
Vjerojatnije da ću mu dati još jednu šanu, che da vidimo
Igorr je online   Reply With Quote