Citiraj:
Autor MAGOG
a čovječe, ja htio bratiću kupiti za poklon... Samo da ne postane trend krepavanje ssd-ova jer sve više i više ih odapinje uključivši i samsung koji je vrh...
|
Ja bi na tvom mjestu ipak odabrao neki drugi disk

Naravno da ne mogu znati ali nekako imam filing da ovaj moj krepenzi efekt neće biti iznimka.
Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Pa bio je onaj neki show sa velikim usporavanjem samsungovih 840-tki. Mnogi su se radi toga i bojali uzimati 850-tke, barem u početku
|
Je, ali jedno je usporavanje a drugo je da se ujutro probudiš i više nemaš nikakav SSD
Citiraj:
Autor Dottore
Naravno, samo bi bilo glupo pojedinu marku dignuti u nebesa. Draže mi je uzeti po omjeru uloženo i dobiveno na garanciji/kapacitetu.
Sent from my Nexus 6P
|
Donekle se slažem, zato sam upravo i uzeo ovaj SSD.
Ali ako se pokaže da će solidan broj iz ove serije patiti od istog efekta krepavanja... džabe mi što on ima garanciju kad ću morati potrošiti vrijeme x puta za odlazak do servisa da ga odnesem, odlazak do servisa da ga pokupim, u potpunosti novu instalaciju OS-a i bitnih programa.
Ja ću dobro razmisliti hoću li ovog novog (čim mi dođe sa servisa) staviti odmah u prodaju i "riskirati" da sam ipak imao best buy SSD kojeg sam eto samo zbog jednog random faila bezveze prodao.
Ili ću mu pak dati još jednu šansu i vidjeti hoće li opet krepati u skorije vrijeme.
Vjerojatnije da ću mu dati još jednu šanu, che da vidimo