View Single Post
Staro 08.11.2016., 00:57   #578
sasha2511
Mindfreak
Moj komp

sasha2511's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor AbAdd0n Pregled postova
Kupujem LeTV X900 Le Max 4G 4/64Gb Gold ASAP, drago mi je da sam nasao ovu temu treazeci iskustva sa shopom.
Ima li možda kupona osim grossopcex?
Zainteresiran sam specificno za taj model zbog DACa koji nije prisutan u najnovijoj flagship verziji.

edit: malo sam lijen u ovaj sat citati thread, stranica mi ne nudi nikakve opcije plaćanja, trebam li negdje kopati u profilu i ispuniti nešto ili je nekakva greška na stranici?

zahvaljujem.
pozdrav @AbAdd0n, cuo sam vec za taj problem i iskreno neznam kako ga ispravit.. jesi napravio svoj acc na Grossu i ubacio sve podatke? mozda si nesto zaboravio.. probaj, vidi a ja ti pitam sutra ako bude jos problem pa da vidimo o cemu je rijec..
specijalnih popusta za x900 nemam nazalost..
Citiraj:
Autor markobar Pregled postova
pozz ljudi evo da se javim čitajući tu na forumu odlučio se se za groososhop,kupio mobitel le eco 2 iz kine 22.10.stigao 7.11 hvala na popust kodu ,ma vidi se sve da je novo i mobitel je stvarno lijep i odličan,prezadovoljan uglavnom,nije bilo ni carine ni pdv-a ,putovao koji dan više ali mislim radi praznika a i kupio ga u subotu pa se odužilo,samo ima jedna stvar sve mi je na kineskom pa to moram sad skuziti,uspio prebaciti na engleski jezik ali čini mi se da treba neke fajlove ubaciti u njega da to proradi na našem jeziku i da mogu instalirati aplikacije sa google playa.
Dali netko zna što bi trebao napraviti .
@markobar drago mi je da si zadovoljan, evo @rista1 ti je stavio link di mozes sve saznat u vezi tvog telefona..

from my M5 on TT