KhongLo
Prodaja je i dalje naravno dobra, ali nisu ni blizu kao prije, dakle ne ruše više rekorde. Pola milijarde su prije u prvom danu dizali, a milijardu za nekoliko dana
http://www.index.hr/mobile/clanak.as...esti&id=647111
Jednostavno više ne iskaču iz paštete u mainstream medijima koji nemaju veze sa gamingom otkako im je prodaja opala. Jednostavno im se ime, odnosno brand istrošio nakon toliko isforsiranih naslova.
Citiraj:
Call of Duty: Ghosts
Despite shipping $1 billion worth of units to retail channels within 24 hours of the game's launch, overall sales were down compared to 2012's Call of Duty: Black Ops II. Activision blamed the fall in demand on uncertainty caused by the upcoming transition to eighth generation consoles.[74]
|
Citiraj:
Sales
It was reported in November 2014 that US retail sales of Advanced Warfare were 27% down on 2013's Call of Duty: Ghosts
|
Znači prodaja je 27% dolje iako je broj konzola godinu kasnije sigurno bio veći. Hmm I wonder why...
Kažem, nisam igrao novije, ali vidim po netu da su se gameri kao i struka dosta okrenuli protiv franšize.
Citiraj:
Autor KhongLo
Sigurno je negdje igrao Battlefield, pa se malo razmazio. CoD nije igra u kojoj se treba razmišaljti o taktici
|
Ne - nego starije cod-ove
Evo baš to zadnje što sam igrao u cod 1, dođeš do nekog zida preko polja, a preko tebe zgrada sa koje te rokaju švabe. Znači tu situaciju je nemoguće preći bez lean, shoot, back. Nemoguće. Poginuo sam milijun puta i sa pažljivim leananjem. Znači bitan dio gameplaya. Dok u novijim codovima nema brige za taktiku, samo rokaj.
Isto tako kao kad sam ne tako davno kao noob nakon novijih codova igrao prvog stalkera, naletim na par bandita na čistini i izjebu me dok kažeš keks. Ali zato kad sam se sjetio uhvatit prvog drveta i koristiti lean skroz druga priča...
EDIT
Call of Duty UK sales fall 48.4% over Black Ops III