View Single Post
Staro 07.11.2016., 17:41   #583
DraŽ
Premium

DraŽ's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Fakat da vas nema trebalo bi vas izmislit. Dok su Ikera potjerali, onda te kukali kako se samo uprava usuđuje, kako ste ono rekli, "odbacivati legendu kao staru kantu"?
Sad kad se "legenda" štuje, e sad kako pa ne valja, pa ne igra dobro. Jel nije bilo tako?
Odlučite se više. CR7 je institucija i oklopno vozilo u Madridu kao što je Vuco u Splitu i točka. Može što hoće i kada hoće. Treba se s time pomiriti, i ako će htjeti igrati do 50. godine uprava će pitati samo koju poziciju.
Isto kao i Modrić el parajo.
Ne znam odakle ti to? Hrpa navijača je htjela da se Iker makne s gola, a onaj nevjerojatno glupi gol u finalu LP-a 2014. mu je presudio. Samo je kasnije u Portu i na svjetskom prvenstvu dokazao da nije ni blijeda sjena starog Ikera. Imam dojam da upola manje golova primamo odkako je Navas preuzeo njegovo mjesto. Vjeruj mi nitko ne žali za njim i sam si je kriv što nije otišao na vrijeme, te što si je unakazio "imidž legende". Eventualno nam fali pravi kapetan poput njega, ali Ramos nije daleko od tog.

Benzema bar svaku utakmicu izađe oko 65. minute kada i sami Zidane vidi da mu ne ide, ali Ronaldo ne. Ronaldo je zbog toga uteg. Shvaćam da je bio ozlijeđen i da nije igrao predsezonu, ali šteti timu jer ga se mora čekati da uđe u formu. Puno bolje smo igrali prvih par utakmica na otvaranju sezone kada nije bilo ni njega ni Benzeme. I budeš vidio, otjerat će ga ako se on sam ne odluči umiroviti ili otići u manji klub za godinu, dvije.

EDIT:

Citiraj:
Autor emilblomsky
Ja bih davao priliku i malom Vasquezu,koji bi bio dobra alternativa Ronaldu,jer bi u toj konstelaciji Bale išao na svoju prirodnu lijevu stranu po kojoj je harao u Totenhamu.
Sjećam se da je Bale prošle ili pretprošle godine izjavio da se već toliko naviknuo na desno krilo da mu sada bolje odgovara nego lijevo. Ali da, svakako uigravati Vazqueza ili Asensia za budućnost. Mislim da je Vazquez dobar i koristan igrač i radnik koji živi za Real Madrid, ali također mislim da neće nikada biti u rangu Ronalda/Balea i ne sumnjam da će se uprava odlučit po odlasku Ronalda kupiti Hazarda ili neku skupocjenu zvijezdu.

Citiraj:
Autor emilblomsky
Dakle protiv Atletica bi ja napao sa sljedećom postavom:
Navas,Carvajal,Pepe,Varane,Marcelo,Kroos,Modrić,Bale,Vasquez,Ronaldo,Morata.
S tom postavom bih ja izašao samo ako bih želio izvršiti harakiri. Pa ljudi bi nas uništili da idemo sa samo 2 veznjaka protiv njih.

CPU: AMD Ryzen 7 9700x, CO per Core, CS -20 (Mid, High, Max)
COOLER: Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 A-RGB
MBO: MSI Tomahawk X870
RAM: Corsair Vengeance DDR5 32GB, 6000MHz CL28
GPU: MSI SuprimX Nvidia GeForce RTX 3070
NVM1: Samsung Evo 970 2TB
HDD1: WD Red 4TB, WD40EFRX
HDD2: WD Blue 6TB, WD60EZRZ
HDD3: WD Blue 6TB, WD60EZRZ
PSU: Corsair RMx 850W, ATX3.1
CASE: Fractal Meshify 2 XL
VENTS: 4x Arctic Cooling P14 PWM PST A-RGB

MONITOR: AOC Q3279VWFD8 - 32", IPS, 2560x1440
TV: LG 7450
MOUSE: Logitech MX Master 3
KEYBOARD: Logitech MX Keys
GAMEPAD: XBOX One
HEADPHONES: Sennheiser HD560s

DELL Inspiron 15R, 5520
CPU: Intel Core i7 3632QM, 2.20Ghz, turbo 3.20GHz
RAM: DDR3, 6GB (4GB + 2GB), 1600Mhz CL11
GPU: AMD Radeon 7670, Intel HD4000
SSD: Samsung EVO 850, 250GB
SCREEN: 15,6 inch LCD, 1366x768

Zadnje izmijenjeno od: DraŽ. 07.11.2016. u 17:52.
DraŽ je offline