Pa bilo bi dobro da pikneš koji vent i na kućište. Što veće i prostranije kućište je zasigurno više prozračno, ali od stavljanja ventova nikad glava ne boli (ako se ispravno smjeste u kućištu, razumije se). Ventove možeš uzeti sljedeće; mislim da je sad na akciji Fractal 120mm za 25kn u Linksu za web narudžbu pa pikneš 3-4 komada ako možeš i ako imaš rupe na kućištu za njih.
Sve te grafe su dobar izbor jer imaju dual fan hlađenje (i gainwardica mislim da isto ima), ali ako ikako možeš ja bih ti preporučio gigabyteov G1 Gaming model 1060-ke. To je jedna od najboljih verzija tvorničkih aftermarket rješenja za ovaj čip, barem ako je suditi prema reviewovima.
Ploču možeš uzeti slabiju, ali po meni, ne uzima se komp svaki dan tako da bi bilo dobro ostaviti neku kvalitetniju gigu H170 kakvu si pikirao ili čak neku jeftiniju gigu Z170 da se nađe i za budućnost u slučaju da se ipak odlučiš na upgrade na K i5 ili i7 proc i clockanje danas-sutra. Nikad se ne zna što ćeš poželjeti sutra.
Ukoliko se baš nikako ne možeš protegnuti na G1 Gaming model, slobodno uzmi Windforce verziju ili bilo koju Dual fan od gainwarda ili palita ili pny-a, ali bih dao prednost windforce ili pnyu dual fan nad gainwardom i palitom cisto zbog godine dana jamstva vise u koristi PNY i windforce.
SSD je ok, solidan.