Citiraj:
Autor Munjara
Te gume iz 2013. godine isto tako su mogle biti vrhunski skladištene dok su one od npr unutar godine mogle biti izložene svim mogućim uvjetima. Mi to na kraju ne znamo.
|
Upravo to je i problem.
Citiraj:
Kao što ne znaš da li je neki komad elektronike stajao u skladištu pa to nitko nije niti potegnuo pitanje niti ga dira.
|
Elektronika se u pravilu ne sastoji od komponenata koje su podložne mjenjaju svojih svojstava kroz godine niti je elektronika vitalna komponenta automobila u kojem se voziš i o čijim karakteristikama ovisi tvoj život pri kočenju i sl.
Nemojmo mješati gume auta sa monitorima, hard diskovima ili bilo čime drugime, stvarno nema smisla.
Citiraj:
Ono što je zanimljivo je koliko kužim što čovjek koji je dobio gumu iz 2013. se pozvao na nekakvu reklamaciju starosti unutar koje su mu prihvatili poslati noviju gumu, uz o njihovu trošku i otpremu i dopremu što zapravo je isključivo dobra volja trgovca.
|
Ne znam na šta se on pozivao, ja znam da ima 14 dana da vrati proizvod i to bez objašnjenja i bez pozivanja na bilo što.
Ako ide na njihov trošak onda su mu izašli u susret, ali to je nebitno.
Jedino što ja na kraju mogu dodati je to da je kupac sam kriv što nije u startu, prije kupovine, tražio da mu kažu koji je DOT i da kaže da će kupiti samo noviji DOT i da mu ne šalju stariji.
Uštedio bi vrijeme i sebi i trgovini, ovako se gume transportiraju 2 puta bez razloga.