View Single Post
Staro 06.11.2016., 23:46   #15
Santana
Premium

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Da li se radi o konstrukcijskoj pogrešci ili ne na tom modelu laptopa nemam pojma... no da se problem s rasklimanim pantima ili prikazom slike dogodio unutar garancije (a da oštećenja nisu nastala uslijed pada ili druge mehaničke sile) popravili bi ti o njihovom trošku ili ako popravak nije moguć zamijenili bi ti uređaj.

I reći da Lenovo radi loše laptope bazirajući mišljenje na jednom modelu je bez veze.. baci oko na ovu temu gdje se okupljaju sretni i zadovoljni korisnici ThinPada (niti imamo problema s pantima, niti s flat kabelima.. a ako se i problem pojavi lako se popravi čekićem broj 4)
cista konstrukcijska glupost. jako lose je to napravljeno. ima puno ljudi na netu sa istim problemom. nije slucajnost. kod mene definitivno nije od udarca, pada i sl. cak ekran ne otvaram/zatvaram cesto. samo su mi sarafi poceli ispadat. oni kod panta i jasno nakon tog se pocelo odvajat kad bi dizao/spustao ekran.

citao sam na lenovo forumu. tko je iamo taj problem i rekalmirao, bilo im je odbijeno jer nije greska lenova nego problem zbog pada i slicno, sto ne treba bit tocno i nejcesce vjerojatno nije. jednostavno slabo i lose. ne znam kako je kod nas. lakse mi je bio naci nek informacije na engleskom bas za ovaj model..

odlican laptop inace, ali ovo ne rijese nema sanse da ga opet kupim
Santana je offline   Reply With Quote