View Single Post
Staro 17.01.2003., 23:56   #8
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
joj ne matsonic dva puta u 10 minuta...bolja polovica mi ima matsonic plocu..da smijem zavitlao bi je...cak sam razmisljao da joj kupim drugu ali je komp od njenog starog i slicne zavrzlame...komp jedva drzi vodu na 98 .. mislim drzi ju po pola sata i onda krece reset..i tako vec godinu i nes dana...

i nema pomoci...pokusavao sam pogledati ali ma jok...

i sto je najbolje ploca nema AGP!!!!!! a unutra je celeron 700 sto znaci da nije prije izuma agp-a!!!

imao sam jos par susreta s matsonicom i isprika svim vlasnicima ali kia pride je prije "the pickolovac" nego li ce matsonic biti ploca..znam da cu sad dobit paljbu i sve ali sori...

ne pokusavam pljuvati ljude,ponasati se umisljeno ni nista nego one koji razmisljaju o kupnji tako neke ploce odgovoriti od toga..umjesto 500kn za jo 200-300 kuna vise mozete dobiti dobru plocu.. s kojom nemate problema,bios se redovito updejta...naprosto "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino"..radje kupite mozda plocu koja je generaciju dvije starija za iste pare koliko kosta i ta matsonic nego ovako...

svi koji znaju nes o kompovima ce vam reci da je prva stvar da bi komp dobro radio vazna maticna ploca koja dobro i stabilno radi.
msvrtan je offline   Reply With Quote