View Single Post
Staro 05.11.2016., 10:48   #2852
SSpalato
Registered User

SSpalato's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
Idemo od početka.
Prvo,za novije igre ta tvoja gtx-ica je prespora.Pretpostavka je da budeš igrao novije naslove,ne?
Za nju dobiješ na forumu 400kn,na njušci možda i više,ali u to ne bi ulazio.

Od ove dvije Asusove ploče,bolji ti je izbor rev.2.0,jer ova le je dosta okljaštrena verzija iste.
Niti ova gigabyte 970a-ds3p nije loš izbor,definitivno bolji od ove le verzije Asusice,ali opet nešto lošija od rev.2.0.

Bitnu stavku nisi rekao,a to je jel imaš namjeru klokati proc?
Ako da onda ne idi ispod Asus m5a97 rev 2.0,ili barem ove navedene Gigabyte ploče,ali za ozbiljniji klok možeš potegnuti i do ovih jačih koje si naveo.
No,trebaš znati da ti je to dosta neisplativo ulaganje,jer ćeš sa jačom pločom dobiti možda 200-300mhz viši klok ,ali opet za dosta više uloženog novca.Također kod amda će igrati ulogu i koji si hladnjak za proc odabrao,jer veći klok =veće zagrijavanje=bolji hladnjak!

Kod proca bez razmišljanja uzmi fx 8300,to je trenutno najbolji proc za ne puno love!
SSD ,vidim da ti treba oko 250gb.Uzmi najjeftiniji,svaki bude dostajao.I gledaj da ima što dužu garanciju.Ja sam uzeo nedavno ovog Adata sp550,i odlične brzine ima.
Nadam se da sam pomogao!
Hvala na odgovoru. Nemam namjeru o'klokati. Razumio sam za ploču. Znači, Asus rev 2.0 sa procesorom 8300 i SSD šta duže garancije. Odlično. Onda mi samo ostaje grafička... Rx470 ili gtx 1060 max do 2000kn...ili možda za nove igre može poslužiti i gtx1050 ili rx460. Inače, nisam stalan igrač.

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
SSpalato je offline   Reply With Quote