View Single Post
Staro 04.11.2016., 22:30   #6854
Goku
Registered User
Moj komp

Goku's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Nisam stigao prije se javiti, bio odsutan cijeli tjedan, dogovorio s tehnicarem da mi dodju u nedjelju da sve podese (jer ja nemogu prije, evo sad dosao s posla, radi se od jutra do sutra, covjek iz t-coma kaze da oni i nedjeljom dolaze u kocne posjete... svaka cast)

Pa i meni su rekli da mogu samo novi korisnici, ja odjavio telefon s sebe, prebacio na oca, i ugovorio XS paket, sve u roku par minuta, s tim da sam imao telefon vezan ugovorom jos 1 godinu, ali mi rekli da nema problema ako otac prihvati ugovor na 2 godine... meni odgovara... i onako prica koliko i netreba na telefon, sad ce jos i vise...
evo i mene nakon duzeg terena.

dobio sam xs paket flat+brzina do 20 Mbit-a za 170 kuna,ali ne kao novi 60+ korisnik,nego kao dugogodisnji korisnik od nekoliko desetljeca,uz ugovor na 24 mjeseca i bez ikakvih potpisa ili posjeta.samo ce mi ugovor stici postom. nije mi se dalo natezati sa njima za 20 kuna razlike u cijeni xs paketa,jer ionako mi drugo ISP nije dostupan.

zvali su me jutros sa broja 0800 247 248 da imaju gore opisanu ponudu za mene.

prvo sam preko chat-a pricao sa agentom,dali ta sluzba za zadrzavanje korisnika ima neki novi broj,kad se na broj 0800 611 362 nitko ne javlja.
dalje je klasika,kaj treba .... hocu xs paket ....... posaljite prodajnog predstavnika iz sluzbe za zadrzavanje korisnika...........

gospodine ta sluzba vise ne postoji ....... ono wtf !?
kako ne kad cijeli hr net bruji o tome .............
javit ce vam se netko sa novom ponudom u roku 48 sati.

zvali su me nakon 12 sati sa ponudom i kraj price.ostaje isti vlasnik i broj prikljucka.

evo mozda nekome pomogne
Goku je offline   Reply With Quote