Citiraj:
Autor dh41400
Ne volim sam sebe citirati, ali moram
... kao što rekoh, ove "jednostavne" utakmice znaju biti minsko polje.
Rezultat čak i ne čudi s obzirom da su igrali sa 2 vezna i 4 napadača, a kada se skoro svaki protivnički napad braniš sa 4-5 igrača manjka (jer ti napadači ne igraju obranu) onda svaka sekunda može biti kobna.
Sve sreća pa je uskoro reprezentativna stanka nakon koje se vraćaju Modrinjo i Kazemiro, pa će već biti lakše igrati, ako ništa drugo barem u fazi obrane.
Doduše, ako Real ostane 2. u grupi, to bi potencijalno značilo da u osmini finala izbjegavaju ekipe poput Cityja, Bayerna, Juventusa, PSG-a, te naravno Atletica, Barce i Seville.
Tko zna, možda je ovo bio namjeran rezultat ... dok će drugi reći "Perez potplatio izvlačenje kuglica", "Franco ustao iz groba" i sl. optužbe 
|
Mene i dalje više brinu derbiji koje uredno gubimo.Kako rekoh,ova tekma jučer nije ni bila pretjerano važna.Barem ne igračima po načinu na koji su je odigrali.
Puno bude važnije kako čemo odigrati protiv atletičara,jer eventualna pobjeda bude dignula ekipu maksimalno,kao što će nas poraz baciti u letargiju.
Da sad opet ne ulazimo u rasprave,već smo odavno konstatirali da Real ove godine igra previše promjenjivo za neki veći rezultat.
NO ,srećom ,nisu ni drugi bolji,pa bude sve moguće.
Meni trenutno najbolji nogomet u europi igra Chelsea,naročito sad kad su Hazard i Costa pronašli magiju.Samo je šteta kaj ih nema u CL!
Hala!