View Single Post
Staro 03.11.2016., 11:52   #1775
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Meni takodjer upaljen sync od googlea, ko i uvik ali naravno samo odabrane stvari poput imenika, gmaila, gdrivea i app data. Ostalo sve ugaseno. Btw, sa BK disablerom se mogu disejblati prakticki sve aplikacije koje imas, cak i one sistemske - slicno ko sa Titanium Backupom samo bez roota. Mislim da sad app kosta nesto sitno, ja sam ga dobija od kolege sa xda besplatno za vrime beta testinga. Radi odlicno i cesto se updatea, ima cak i kratki opis za svaki app da znas jel siguran za disableati.
Svejedno i ja sam primjetija nekakav battery drain zadnjih par miseci. Ne znam sto tocno uzrokuje drain jer koristim manje vise sve iste aplikacije ko i prije sa istim intenzitetom + sto ne igram igre za razliku od prije...Sad u prosjeku imam samo 3.5-4h SOT, dok sam prije uredno ima 5-6h svakodnevno. Nedavno sam proba i tvornicki reset, ali nije pomoglo. Cak sam deinstalira i fejs i mesenger (koji su na glasu kao veliki zderaci baterije), no vidim tek mali pomak na bolje. Ne znam sto vise probati osim flashati neki drugi firmware. Btw, mob mi je nebrandiran. Danasnje stanje izgleda jako dobro za promjenu, vidim da je adguard pri dnu, a ponekad zna biti odmah iza ekrana, hmm...Cini se da kvaliteta filtriranja reklama itekko utjece na potrosnju baterije.

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 17.11.2022. u 11:26.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote