View Single Post
Staro 03.11.2016., 10:51   #1679
Doktor-X
Doktor-X NetWork
Moj komp

Doktor-X's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Ljudi moji ja evo neznam što se događa sa internetom i neznam. O svome problemu sam pisao nekoliko puta a radi se o tome da mi se nakon nekog vremena, brzina preuzimanja toliko smanji da je jedini način da to riješim reboot modema i onda mi se opet brzna vrati na 40mbita (U startu vdsl-a sam imao profil 50mbita ali kako se večinu korisnika prebacilo na vdsl više nemože) uglavnom, neke stvari sam primjetio u zadnjih mjesec dana. HEP je krajem 9. mjeseca radio nešto na mreži i ugasio je struju, nakon što se struja vratila modem se je sinkao sa centralo sa marginom od 5.9 i maksimalnom brzinom 67mbita da bi nakon što su se svi vratili online, margina pala na 4.2 i maksimalna brzina na 61mbit no nakon toga download mi UOPČE nije radio probleme, skoro cijeli 10. mjesec mi je radio internet punom brzinom bez ikakvih problema, no krajem 10. mjeseca nestalo je opet struje na nekoliko minuta modem je došao online no ovoga puta sa marginom 6 i maksimalnom brzinom 50mbita (znači sa parametrima kao kad SAM napravim reboot nakon što se brzina smanji) i evo ga opet mi se vratio stari problem opet mi se internet usporio, što se događa nemam pojma?
Doktor-X je offline   Reply With Quote