View Single Post
Staro 02.11.2016., 18:40   #2112
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Uber Gosu Pregled postova
coil whine je u određenim situacijama jako glasan, ventovi su na preko 2krmp isto tako glasni, ali to nije sve

Grafa ima problem, evo danas sam iz 4-og pokušaja upalio komp, ima artefakte u idleu dok je hladna, problem je što ima micron memoriju (ne samsung) kojoj treba malo više napona da radi kako treba, defaultni napon joj je na granici pa dok se ne ugrije baca artefakte, Gigabyte nije izdao BIOS koji ovo rješava, još, zadnji je od 04.08. verzija 86.04.26.00.56, vidim da su za verziju sa samsung memorijom izdali patch 31.10.

Imao sam GTX760 OC windworsicu na kojoj ovih problema nije bilo, grafa je bila bombončić, thia, hladna i nije svjetlila ko ovo čudo, nisi ni znao da je tu

Ako ne izađe BIOS update koji ovo fiksa u toku tjedan dana grafa ide na reklamaciju
Ja sam svojevremeno imao od gigabyte-a gtx 650ti 1gb koja bi povremeno kod paljenja pokazala artefekte i na monitoru bi bila slika u niskoj rezoluciji. U igama nije bilo problema. Dakle vjerojatno slicna situacija kao i ovo. Uglavnom reklamirao i dobio zamjenu za novu 2gb model
Zanimljivo da sam do sada najvise problema imao sa grafama koje sam osobno kupio u ducanu. Sve koje kupih polovne radile i rade ko urica
darkijas je online   Reply With Quote