View Single Post
Staro 01.11.2016., 20:51   #832
panasonic
Banned

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Pa imaš dev,beta i stable ROMove. Biraš šta očeš. Stable je stable i ja nisam imao problema sa njime.

A koliko mi je poznato,Xiaomi je jedan od proizvođača koji najdulje pruža podršku za svoj hardware. Evo Mi3 dobio MIUI8(MM) isto kad i svi ostali. Sad mi objansi ko 6.godišnjem djetetu...kako je to neuredno rađenje softwera?
Pa dobro, stable nisam probao, možda je malo ispeglaniji, ali ja sam zapravo i kupio Mi4 najviše radi xiaomi.eu zajednice.
Svidjelo mi se što su updejtovi svakog petka, što su preveli sve na naš jezik (držim uvijek HR jezik na mobitelu) i što su kao dotjerali softver te prvi ponudli MIUI8 i Android 6.0.
Kasnije sam se susreo sa dosta problema jer ti tjedni updjetovi isprave 2 stvari, a pogoršaju 3, pa sam već lagano umoran od svih tih romova, updejtova, factory resetiranja itd.
I nije bitno koliko dugo dobivaš podršku za telefon, nego je bitno da je ta podrška bez greške i da sve radi kako spada, Mi3 nemam pa ne znam kako se ponaša na MM.

Citiraj:
Autor kasandro Pregled postova
Nije bitno šta je tebi draže jer ne postoji ova tema zbog tebe pa da ocjenjuješ relevantnost postova.
Upravo ti to radiš kad si uletio u temu sa rečenicom "pola vas nema pojma o čemu priča".
Spusti se na zemlju, nisi jedini koji ima Xiaomi i koji je koristio i druge telefone.
panasonic je offline   Reply With Quote