View Single Post
Staro 01.11.2016., 20:37   #830
kasandro
Premium
Moj komp

kasandro's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Pa dobro, zato si ti ovdje da nam sve razjasniš.
I što si na kraju rekao, a da već nije rečeno 100 puta?
Imaš Xiaomi, imao si i druge telefone, zadovoljan si i blabla.
Kupuj i dalje što želiš i pusti druge da kritiziraju s razlogom neki telefon, puno mi je draže čitati opravdane kritike nego razne hvalospjeve.
Nije bitno šta je tebi draže jer ne postoji ova tema zbog tebe pa da ocjenjuješ relevantnost postova.
Na kraju sam rekao isto što i ti... da je opravdana kritika u redu, a da je pisanje sranja o firmi zato što je ti jedan aparat ne radi kak se spada ili uopće nisi niti imao taj mob - bezveze.
Stvar je u tome što se počelo opet sa usporedbama sa Samsungom 7 (!?) i pljuvanjem po cijelom brandu jer je netko imao jedan primjerak neispravan.

Kritika s moje strane na telefon je : nema HR jezik u službenom global romu, MIUI se čini dosta "težak" - zauzima puno prostora i ima možda malo previše opcija za podešavanje da bi ti recimo notifikacije radile kak se spada, kamera (odnosno software) kvalitetom ne prati ostatak ugrađenog hardwarea.

Dobro : kamera je solidna s obzirom na cijenu uređaja - aparati A brandova sa takvim hardwareom koštaju bar 1000 kn više, nemam asolutno nikakvih problema sa bilo kojim funkcionalnosti uređaja i baterija mu je predobra te mi minimalno traje 2 puna dana sa dvije kartice , uključenim 4g, WLAN i GPS-om . Ne treba mi stalno GPS al ga zaboravim ugasit i baterija i dalje drži dovoljno dugo.

Najbitinje od svega pokazao se natprosječno dobar mobitel. Na zadnjih par stranica se piše u tonu da Xiaomi nije baš dobar izbor što mi se čini prestrogo i nepravedno. Žao mi je ako nekoga iritira moja opservacija al valjda imam pravo na nju.