Citiraj:
Autor panasonic
Pa dobro, zato si ti ovdje da nam sve razjasniš. 
I što si na kraju rekao, a da već nije rečeno 100 puta?
Imaš Xiaomi, imao si i druge telefone, zadovoljan si i blabla.
Kupuj i dalje što želiš i pusti druge da kritiziraju s razlogom neki telefon, puno mi je draže čitati opravdane kritike nego razne hvalospjeve.
|
Nije bitno šta je tebi draže jer ne postoji ova tema zbog tebe pa da ocjenjuješ relevantnost postova.
Na kraju sam rekao isto što i ti... da je opravdana kritika u redu, a da je pisanje sranja o firmi zato što je ti jedan aparat ne radi kak se spada ili uopće nisi niti imao taj mob - bezveze.
Stvar je u tome što se počelo opet sa usporedbama sa Samsungom 7 (!?) i pljuvanjem po cijelom brandu jer je netko imao jedan primjerak neispravan.
Kritika s moje strane na telefon je : nema HR jezik u službenom global romu, MIUI se čini dosta "težak" - zauzima puno prostora i ima možda malo previše opcija za podešavanje da bi ti recimo notifikacije radile kak se spada, kamera (odnosno software) kvalitetom ne prati ostatak ugrađenog hardwarea.
Dobro : kamera je solidna s obzirom na cijenu uređaja - aparati A brandova sa takvim hardwareom koštaju bar 1000 kn više, nemam asolutno nikakvih problema sa bilo kojim funkcionalnosti uređaja i baterija mu je predobra te mi minimalno traje 2 puna dana sa dvije kartice , uključenim 4g, WLAN i GPS-om . Ne treba mi stalno GPS al ga zaboravim ugasit i baterija i dalje drži dovoljno dugo.
Najbitinje od svega pokazao se natprosječno dobar mobitel. Na zadnjih par stranica se piše u tonu da Xiaomi nije baš dobar izbor što mi se čini prestrogo i nepravedno. Žao mi je ako nekoga iritira moja opservacija al valjda imam pravo na nju.