Citiraj:
Autor Mar
Ovaj Xiaomi Mi4 je očajan na više razina.
Nažalost sam primoran koristiti ga zadnjih tjedan dana dok mi je S7E na servisu.
GPS je očajan, evo me u ZGu i korištenje mapsa za navigaciju je bolno, poziciniranje traje predugo i često je neprecizno.
Kamera uopće ne radi - otišao autofokus. Nema 4G, a i ima problema sa proximity senzorom.
Ajd baterija nije loša barem ali nije niti nešto posebno dobra.
|
Zanimljivo, imam taj isti Mi4 već više od godinu dana i radi bez ikakvih problema. Nema 4G ili ne radi? Velika razlika.
Inače, cura ima Mi3 (prije toga bio kod mene) i taj radi kao sat već više od 2 godine. Brat ima Mi4i koji također radi bez najmanjeg problema. Valjda sam rođen pod sretnom zvijezdom.. Shvati(te) da "jedna lasta ne čini proljeće" i ako nekome jedan primjerak nekog uređaja ne radi, ne znači da je taj brend kompletno nekvalitetan. Osobno nikad ne bih iskrcao gomilu love na neki "brand" telefon jer mi se ne baca lova na nešto što ne donosi toliku razliku u (ne)kvaliteti. Btw koristim iPhone 6 kao službeni (kojeg sam dobio bez da sam tražio) i nikako mi nije jasno tko može dati toliko love za taj uređaj. Ali to ne znači da su smeće i sl. Svatko ima svoje veselje, meni npr neće biti problem za sljedećeg kineza iskrcati 300-400€. Ako ništa, to temeljim na vlastitom iskustvu. Jednom kada se opečem - tražit ću nešto drugo..