01.11.2016., 12:16
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Autor vex
dobro, ja gledam ove normalne veličine, ne prijenosne televizore
i da, ne koristim ga 15 sati, ali moj normalni usage je npr 1h whatsapp razgovora, 100 poruka sa ekipom na whatsapp/messenger/viber po cijeli dan, 1-2h normalnih razgovora, 2 mail adrese na push, navigacija kako kad, imam ga u rukama non stop, baš radi stalno jer mi je posao takav. s7 zasad izdrži dan ako nema navigacije u igri. Što je vrlo dobro ,ali z3 compact mi je bio šampion po tom pitanju ipak.
|
4 emaila na push, WA pomalo, Viber pomalo. Dosta poziva, dosta surfanja (sarafi i tapatalk), tweetbot, upaljen bluetooth koji je spojen sa autom, slusalicama + kompom (mbp). Bez navigacije nikad nisam imao problema da dobijem barem 2 dana na i6+. Sa 6s je ponekad problem cijeli dan izgurati.
Nisam ima z3c koji je tu vjerojatno sampion. No imao sam z5c, koji je takodjer odlican (bez problema 4:30 SoT-a, prosjek nekih 5h SoT-a). iPhone SE je takodjer car po tom pitanju, bez problema sam mogao 2 dana. Sa 6S to ne mogu, ponavljam, cesto ga moram nadopuniti tokom dana.
Zadnje izmijenjeno od: Brko. 01.11.2016. u 12:46.
|
|
|