View Single Post
Staro 01.11.2016., 11:46   #1161
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
E moj vex, neumoran si
Imal sam ajfon i iza njega, brdo android smartfona..

Ios bolje upravlja (uvjerio se dok sam ima, ip5 i ip6s)baterijom od androida.. Molim da me neko ispravi i razuvjeri, tak da vise ne gledam ios, da komotno proglasim android superiornijim po tom pitanju

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ios to možda i radi, ja nemam pojma, ali android iste fizičke veličine izdrži 40% duže u radu , o čemu mi to onda pričamo ?? bmk kolika je baterija itd. zanima me krajnja veličina proizvoda, te koliko dugo ja njega mogu koristiti.

Ti koristiš svoje iskustvo za referecu, a ja gsm arenu ( neću svoje iako imam u kući ip6 ali to žena pegla pa nije isto) . Tko je onda u pravu ??

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Tema prepucavanja iphone između androida po pitanju punjenja i trajanje baterija je čista notorna glupost.
Testove GSMarene ne uzimam za ozbiljno jer znaju više manje biti netočni. Često znaju krivo napisati specifikaciju nakon launcha proizvoda.

Baterije trajaju ovisno o korisniku i njegovom setupu/settingsu i određen broj aplikacija.

Stanite na loptu.
Nitko se ne prepucava nego pokušavamo odrediti relevantan sistem usporedbe, a da nas nisi upozorio kako baterije traju ovisno o korisniku - ne bi imali pojma , hvala ti
vex je offline   Reply With Quote